Sym-Påmelding

En liten forklaring på de ulike valgene i påmeldingsskjemaet

Behov for tilrettelegging

Vi trenger ikke en liste over diagnosene dine. Du trenger ikke en diagnose for å trenge tilrettelegging. Vi trenger informasjon om hvordan vi som arrangører og ansvarspersoner kan tilrettelegge for de fysiske og psykiske behovene til deg som spiller i forkant, underveis og etterkant av laiven. Vær konkret, men gjerne detaljert. Om det er mer komfortabelt kan du godt sende oss en epost på magisklaiv ætt gmail.com , eller vi kan ta en samtale over kaffe, telefon eller messenger.

Alle behov må imidlertid være tydelig avklart i god tid før laiven. 

Dette gjelder også mat. Vi kan ta hensyn til de fleste innmeldte behov for tilrettelegging mtp kosthold. Dersom man har behov man ikke sier ifra om kan man imidlertid ikke forvente at det er tilgang på annen mat, og man har også sagt fra seg retten til å klage.

Rolleformat

Vi har et mangfoldig rollegalleri med karakterer vi ønsker å møte på laiven. Vi velger den rollen som passer dine ønsker og behov best, og tilpasser evnt ved behov. 

Idéer, ønsker og tanker om egen rolle, relasjoner og spill:

Her er din mulighet til å oppgi dine mål, så vi kan skreddersy en plass på laiven til deg. Hva vil du oppleve på laiven? Hva slags spill vil du ha? Hva vil du ikke ha? Vil du sitte i en krok og diskutere ordlyden i en politisk tekst, eller fortelle skrøner og drikke øl?

De som skal spille politiske, akademiske eller religiøse lederskikkelser fra hovedstaden vil ha noe mer informasjon å sette seg inn i på forhånd. Er dette noe for deg, eller absolutt ikke?

Det kan også godt hende du har en rolleidé som passer perfekt på laiven, som vi ikke har tenkt på. Så kom med dine idéer, så bygger vi dem ut, eller kombinerer dem med noen av våre til en artig og interessant karakter.